Hozzávalók:
2 nagy pohár tejföl (2×450 g),
6 evőkanál kristálycukor,
3 csomag vaníliás cukor,
1 kávéskanál rumaroma,
1 nagy csomag babapiskóta,
kakaópor, t
ej,
kávé
*
Elkészítés:
Egy pohár tejbe keverek kávét, mintha meginni szeretném.
Cukor ne legyen benne, ezután tányérba öntsük ki, ne pohárban legyen!
A tejfölt a kristálycukorral, vaníliás cukorral, a rumaromával összekeverjük.
Jénai edény aljára teszünk egy keveset ebből a kapott krémből, és a piskótákat elkezdjük belemártogatni a tányérba kiöntött kávéba, hogy felszívja azt, de éppen csak egy pillanatra, mert különben eláznak a piskóták. Tehát az alsó krém tetejére teszünk egy sor ilyen módon megmártott babapiskótát, meghintjük kakaóporral, majd megint krémet teszünk és pakoljuk a rétegeket piskóta és krém formájában, ameddig el nem fogynak, de a babapiskótákat minden rétegnél meghintjük kakaóporral.
De a legvégére mindenképpen krém kerüljön, ami fedje be a piskótákat.
Ezután a tetejét is meghintjük kakaóporral.