Hozzávalók:
20 dkg babapiskóta, vagy egy 6 tojásos piskóta
1,3 dl tej
3 csomag csokoládés pudingpor
15 dkg cukor
15 dkg mazsola
15 dkg margarin
15 dkg durvára vágott dió
1 rumaroma
2 dl tejszín
egy kevés olvasztott csoki a tetejére
*
Elkészítés:
Egy közepes méretű tepsi aljára összetörjük a babapiskótát.
Ha nincs, akkor sütünk egy 6 tojásos piskótát és beletépkedjük az egészet, majd megszórjuk a mazsolával.
Mindegy melyikkel készítjük, mind a kettővel nagyon finom.
A tejben megfőzzük a pudingot a cukorral együtt, majd amikor már majdnem jó, beletesszük a durvára vágott diót, egy kicsit még főzzük és elzárjuk.
A forró pudingba beletesszük a margarint, majd néha megkevergetjük.
Amikor már elolvadt benne, beletesszük a rumaromát is.
Ezt a forró, pudingos masszát ráöntjük a mazsolás piskótára, majd teljesen kihűtjük.
Amikor már jó hideg, a tejszínt felverjük, és elsimítjuk a tetején.
Tehetünk rá egy kis olvasztott csokit, vagy csokireszeléket, kinek mi tetszik.