Hozzávalók:
halrudak(készen veszem)
krumpli
vaj
tej
*
Elkészítés:
A krumplit sós vízben puhára főzöm leszűröm hozzáadom a vajat összetöröm,hozzáadom a tejet és habosra keverem.
A halrudakat szép pirosra sütöm.
Tetszés szerint tálalom.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
10
25
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
halrudak(készen veszem)
krumpli
vaj
tej
*
Elkészítés:
A krumplit sós vízben puhára főzöm leszűröm hozzáadom a vajat összetöröm,hozzáadom a tejet és habosra keverem.
A halrudakat szép pirosra sütöm.
Tetszés szerint tálalom.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Van egy alapanyag, ami szinte minden magyar konyhában ott lapul, de csak kevesen ismerik a legnemesebb arcát. Ez a fokhagyma.

Kevés dolog képes olyan illattal megtölteni a lakást, mint egy frissen sült kenyér. Ahogy a ropogós héj lassan aranybarnára sül,

A sült zöldség az egyik legegyszerűbb, legfinomabb és legegészségesebb köret vagy főétel. De ismerős az érzés, amikor valami mégsem az