Halpogácsa

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

6

Nehézség

Könnyű

Halpogácsa

Halpogácsa

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

1 csomag Pangasius filé ( 80 dkg )
2 db zsemle
1 dl tej ( kb )
5 ek liszt
1 db tojás
pár csipet bors, só, őrölt cayennebors ( ízlés szerint )
10 dkg füstölt sajt
olívaolaj a sütéshez
60 dkg új burgonya
petrezselyem, kakukkfű
citrom a díszítéshez

*

Elkészítés:

A zsemlét robotgépben meglocsoljuk tejjel, sózzuk, borsozzuk és turmixeljük.
hozzáadjuk a halat, tojást, reszelt füstölt sajtot, zöldfűszereket, cayenneborsot.
Pogácsákat formálunk és lisztben megforgatjuk.
Forróolajban kisütjük, petrezselymes burgonyával, citrom karikával tálaljuk.
A halpogácsát 3-3 percet sütjük oldalanként forró olajban.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Halpogácsa