Halhab pirítóssal.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Haladó

Recept leírás:

Hozzávalók:

300 g filézett, főtt hal
200 g halikra
2 ek tejföl
300 g krémsajt
1 ek citromlé
1 ek reszelt torma

frissen őrölt bors
1 ek olívaolaj

*

Elkészítés:

A megfőtt, szálkamentes halat mixerben finomra aprítjuk.
Egy tálban összekeverjük a halhúst, a krémsajtot, az ikrát, a citromlét, a reszelt tormát, a sót és borsot.
A tejföl hozzáadása után ismét jól elkeverjük.
Megkóstoljuk, és ha szükséges, még sózzuk, borsozzuk.
Át lehet nyomni szitán is, de ha jól dolgozunk, erre nincs szükség.
Pirítóson tálaljuk.

Halhab pirítóssal.