Hozzávalók:
2 db tojás,
6 ek. tej,
1 ek. étolaj,
1 db kisfej vöröshagyma,
20 dkg burgonya,
só, bors,
1-2 ág petrezselyemzöld,
20dkg piroshúsú kaliforniai paprika,
1 doboz tonhalfilé, (Hekk is jó, de azt meg kell sütni)
*
Elkészítés:
A meghámozott burgonyát vékonyan felszeleteljük, a paprikát falatnyi darabokra vágjuk. Serpenyőben olajat hevítünk, beleszórjuk a burgonyaszeleteket, és szép pirosra sütjük mindkét oldalát. Hozzáadjuk a hagymát és a paprikát is, és készre sütjük. Sóval, őröltborssal ízesítjük. A tojásokat a tejjel simára keverjük. A halat durvára daraboljuk és a burgonyán elosztjuk. A tojásos tejjel meglocsoljuk, majd fedő alatt készre sütjük, (kb 10 perc) végül megszórjuk finomra vágott petrezselyemzöldel.