Hajdúsági töltött borda

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Hajdúsági töltött borda

Hajdúsági töltött borda

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
20 dkg parast kolbász
3-4 db csemege uborka
2 db tojás

őrölt fekete bors
liszt
étolaj
grill fűszer

*

Elkészítés:

Előkészítés:A tojásokat megfőzzük,kihűtjük.Az uborkákat apróra vágjuk.A kolbászt ledaráljuk.A tojásokat megpucoljuk,lereszeljük.A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.
Elkészítés:Összekeverjük a lereszelt tojásokat,apróra vágott uborkát és a darált kolbászt,Ízesítjük borssal és sóval/ha szükséges/A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk majd ráhajtjuk a hús másik oldalát.A hús oldalait fogvájóval összetűzzük,megszórjuk grill fűszerrel majd lisztbe forgatjuk és olajban mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
Tálaláskor a fogvájókat eltávolítjuk,a húst felvágjuk.Gombás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Hajdúsági töltött borda