Hozzávalók:
hajdina,
1 kis fej vöröshagyma
2 db fehér paprika,
3 db paradicsom,
bio paradicsom püré 2 evőkanál,
só, bors,
olíva olaj,
tökmagolaj,
búzacsíra olaj,
lenmag olaj,
vöröshagyma-, és lucerna csíra
*
Elkészítés:
A hagymát lepirítom az olíva olajon, hozzáadom a hajdinát, paprikát, paradicsomot és a pürét is. Ízesítem, majd felöntöm vízzel. Hagyom, hogy a hajdina kása legyen.
A tálaláskor, amikor langyos hozzáöntöm a hidegen sajtolt olajokat, és díszítem bőségesen csírákkal!
Igen laktató, telis-tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, a megújulás és a lúgosítás információjával!
Ajánlom könnyű vacsorának, vagy ebédnek!
Jó Étvágyat!