Hozzávalók:
25 dkg hajdina (főzőtasakos)
3 pár Kométa virsli
1-2 db zöldpaprika
1-2 db paradicsom
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 tk chili
só
2 ek kókuszzsír
*
Elkészítés:
Az ajándék hajdina szakszerű felhasználása.
A dobozon lévő előírás alapján megfőzzük a hajdinát, majd alaposan lecsöpögtetjük.
A megtisztított vöröshagymát és a paprikát felaprítjuk, utóbbit 2 evőkanál kókuszolajon megdinszteljük, majd a hagymát is hozzáadva pirulásig sütjük.
Közben sózzuk.
Belekeverjük a fokhagymanyomón átengedett fokhagymát, kicsit összesütjük, majd elzárjuk a lángot.
Chilivel ízesítjük, beleforgatjuk a hajdinát, és az egészet alaposan összevegyítjük.
Végül hozzáadjuk a megfőtt karikára szelt virslit.
Forrón tálaljuk, salátát kínáljunk hozzá !