Hozzávalók:
4db csirke comb 3 fej vörös hagyma,füstölt szalonna kb 4csík delikát örölt bors,vaj,1,5kg burgonya,egy csomo petrezsejem levél,kevés olaj
*
Elkészítés:
A csirke combokat ketté vágom jol megtisztitom a tepsit vastagon kikenem vajjal belehejezem a csirke combokat,a szalonát kicsi darabokba vágom és a combika bőre alá dugdosom a hagymát fölkarikázom és azt is a combok tetejére rakom pici borsal és delikátal ízesitem kb 2dl vízet rakok rá alufoliával letakarom ésmegsütöm mikor puha a hús leveszem a foliát és hagyom picit megpirulni a tetejét.
Köret:a burgonyát meghámozom meg mosom föl darabolom és sós vízbe megfőzöm,a petrezsejmet föl apritom és olajon hirtelen kb 1percig meg pirítom és a megfőt burgonyára öntöm .Jó étvágyat!