Hagymás sült kacsamáj

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

35

Nehézség

Hagymás sült kacsamáj

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók:
60 dkg kacsamáj
4 fej lilahagyma
törött fekete bors
majoránna
40 gramm kacsazsír

*

Elkészítés:

Elkészítése:
A kacsamájat megtisztítjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk, vagy egészben hagyjuk. Meghintjük törött fekete borssal, majoránnával, köménymaggal. A kacsa zsíron, vagy olajon aranysárgára pirítjuk, majd a karikára vágott hagymát is. A már megsült májat és a pirított hagymát tálra rakjuk, saját levével leöntjük és megsózzuk. Burgonyával és uborkával tálaljuk.

Hagymás sült kacsamáj

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Hagymás sült kacsamáj

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!