Hozzávalók:
6 egész csirkecomb
só
bors
6 tk. piros paprika
2 nagy fej hagyma
6 cikk fokhagyma
20 dkg zsír
kevés víz
*
Elkészítés:
Az egész csirkecombokat sózom, borsozom,  hagyom állni fél órát.
Egy tepsibe szétkenem a zsírt, ráhelyezem a combokat és  megszórom pirospaprikával, amit egy kis vízzel elkenek rajta, hogy ne égjen meg, amikor sül. Mellé rakom a  nagyobb cikkekre  vágott  hagymát, az aprított fokhagymát, öntök alá kevés vizet, sütőbe teszem.
Időnként locsolgatva, közepes  hőmérsékleten kb 1,5 órán át  sütöm,  a vizet időnként pótolom.
A végén nagyobb hőmérsékleten rápirítok, hogy  a bőre ropogós legyen.
Krumplipürével és savanyúságokkal tálalom.
				

