Hozzávalók:
10 db tojás
3 fej vöröshagyma
ízlés szerint só
4 ek olaj
*
Elkészítés:
Hagymát megpucolkuk, felszeletejük és az olajon megdinszteljük.
Ráöntjük a felvert és ízlés szerint sózott tojást és készre sütjük.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
4
10
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
10 db tojás
3 fej vöröshagyma
ízlés szerint só
4 ek olaj
*
Elkészítés:
Hagymát megpucolkuk, felszeletejük és az olajon megdinszteljük.
Ráöntjük a felvert és ízlés szerint sózott tojást és készre sütjük.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha van illat, ami egy pillanat alatt elhozza az őszt, az a sült gesztenyéé. A ropogós héj alól előbukkanó, édes,

Van egy alapanyag, ami szinte minden magyar konyhában ott lapul, de csak kevesen ismerik a legnemesebb arcát. Ez a fokhagyma.

Kevés dolog képes olyan illattal megtölteni a lakást, mint egy frissen sült kenyér. Ahogy a ropogós héj lassan aranybarnára sül,