Hozzávalók:
10 db tojás
3 fej vöröshagyma
ízlés szerint só
4 ek olaj
*
Elkészítés:
Hagymát megpucolkuk, felszeletejük és az olajon megdinszteljük.
Ráöntjük a felvert és ízlés szerint sózott tojást és készre sütjük.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
4
10
10
Hozzávalók:
10 db tojás
3 fej vöröshagyma
ízlés szerint só
4 ek olaj
*
Elkészítés:
Hagymát megpucolkuk, felszeletejük és az olajon megdinszteljük.
Ráöntjük a felvert és ízlés szerint sózott tojást és készre sütjük.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.
A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a
A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,