Hozzávalók:
Hagyma leves (kenyérdarabokkal): 1 por
*
Elkészítés:
A hagymát megpucolom a fokhagymát is és a hagymákat leszeletelem nem vágom vastagra se vékonyra szeleteltelni szoktam szeletelt esetleg v gyalu az szupi. A hagymát is felszeletelem.ha pore hagymátval csinálja valaki akor azt is karikára vágni. Azért jó ha több hagyma van bene mert finomabb lesz azt is a hagymával együtt piritani. Kész akkor a hagymát olajon megdinszteltem rá a fokhagymát is. Füszereztem só vegeta bors és felengedni vízzel hogy jó ellépje. Még várom míg felforr fözöm kb 20 percig amikor már jó akor a fözö tejszínt elkeverem a lisztet csomomentesre és amikor jó a leves bele rakom a tejszínt és felforralom öket amikor felfort 5 percig fözöm. Amikor kész akor leturmizolom . a kenyeret aprók kockára vágom és a sütö be meg megpirítom és kész. Már is ehető