Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta
200 ml Hulala tejszinhab
1 csomag gesztenyepüre
porcukor + vanilia a szóráshoz
*
Elkészítés:
-kiolvasztjuk a leveles tésztát
-enyhéh lisztezett deszkán kinyújtjuk 3-5 mm vastagra
-2 cm vastagságú csikokra vágjuk
-majd feltekerjük a habroló formára úgy hogy a tészta szélei kissé fedjék egymást
-tepsibe pakoljuk – -egész tojást felverünk és ezzel kenjük be a habrolókat
szép világos színüre sütjük
Kém
-a Hulala tefszint felverjük kemény habbá
-amikor elkészült bele reszelünk 1 csomag gesztenye pürét
-óvatosan összekeverjük -a kemény tejszinhabbal
-a kihült rolókat habzsák segitségével megtöltjük
-( ha nincs habzsák akkor egy műanyag zacskó sarkát levágjuk megtöltjük a habbal és könnyen meg lehet tölteni a rolókat
-tetejét vaniliás porcukorral megszorjuk