Hozzávalók:
Piskóta.5db tojás, 5e.k liszt, 5e.k kristálycukor, 1db sütőpor
Krém: 2 cs
1cs cukrozott babapiskóta,
Tetejére..2dl hulala, kakaópor
*
Elkészítés:
A piskótát elkészítjük.Még melegen megkenjük nuttelával és férre tesszük.A tejből és a pudingporból elkészítünk egy sürűbb krémet , ha meghűlt hozzáadjuk a porcukrot, margarint, vaníliáscukrot, rumot és jó habosra kavarjuk .Ketté vesszük a krémet és az egyik felébe kakaóport teszünk és jól összekeverjük.A nuttelás rétegre rákenjük a vaníliás krémet , majd lerakjuk egy sor babapiskótával és ezt kicsit meglocsoljuk rummal , majd rákenjük a kakaós krémet és végül a hulala habot és a tetejét megszórjuk kakaóporral.Egy éjszakára hűtőbe tenni és másnap szeletelni.Jó étvágyat hozzá!