Hozzávalók:
Tésztához: 6 tojásfehérje
Krémhez: 6 tojássárgája
Tetejére: 5 dl
*
Elkészítés:
A tojásfehérjét kemény habbá felverjük, a cukrot hozzáadjuk, kicsit még habosítjuk. A lisztet elvegyítjük a sütőporral és a kókuszreszelékkel. Könnyedén beleforgatjuk a tojáshabba, majd kikent, lisztezett tepsibe egyengetjük. Előmelegített sütőbe toljuk, 175 fokon, közepes méretű tepsiben, kb. 20-25 percig sütjük. Közben a tojássárgáját összekeverjük a pudingporral és a tejjel. Sűrű pudingot főzünk belőle, majd állandó keverés mellet megfőzzük. Még hűl, addig a vajat és a porcukrot simára keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot. Amikor a tészta kihűlt, rákenjük a krémet. A tejszínt keményre felverjük a cukorral, a habfixálóval, majd a krém tetejére simítjuk. A tetejét gazdagon megszórjuk kókuszreszelékkel. Fogyasztásig hűtőben tarjuk.


