Hozzávalók:
Tészta: 4 tojás
krém 2 dl tej, 10 dkg keksz reszelék, 500 +100ml hullala tejszín,
díszítéshez kocka keksz és csokoládé a mártáshoz.
*
Elkészítés:
Az alapanyagokat egyben kb. öt percig robot géppel összekevertem, zsírpapírral bélelt tepsi…ben 200. c.-on (25-30. perc) tűpróbáig sütöm. Ha kihűl ketté vágjuk, és a következő krémmel töltjük. 2 dl tejet felforralok. lehűtök és 10 dkg keksz reszeléket belekeverek. 1/2 óra elteltével. Összeturmixolom, Minél simább állagú legyen. 500 ml. tejszínt, Hulala tejszínt kemény habbá verek, és apródonként hozzá adom a keksz masszát. A tésztát megtöltöm a hab 3/4 -ével ráteszem a tészta tetejét, a maradék krém a tetejére kerül. 1 dl tejszínt kemény habbá verek. ezzel díszítek. Habzsákból kis halmokat nyomok a kockákra amikbe egy- egy csokoládéba mártott kekszet teszek.
Jó étvágyat hozzá.


