Hozzávalók:
50dkg gesztenye massza
12,5dkg vaj
25dkg darált keksz, kicsi rum
Krém:
9dl tej
3 csomag vaniliás puding
6 evő kanál cukor
25dkg vaj
12 dkg por cukor
4 dl tejszin
18-20 baba piskóta
*
Elkészítés:
A gesztenye +12,5 vaj +darált keksz +kevés rum összekeverjük és egy magasabb falú tálba lapítjuk
A 3 pudingot megfőzzük a 9 dl tejbe+6 kanál cukor–hagyuk kihülni…,a 25 dkg vajat a 12 dkg porcukorral elkeverjük és a kihült pudinghoz keverjük::.A pudingos krém felét a gesztenyés masszára kenjük erre jön a rumos kávéba megforgatott piskóták sorakoztatása …erre jön a krém másik fele…végül a tejszinhabot felverjük és a krémre sinitjuk ….tetejét kakaó porral szorjuk meg