Hozzávalók:
A piskótához:
8 tojás, 8 evőkanál cukor, 8 evőkanál liszt, 1 kksütőpor.
A gyümölcszseléhez:
1/2 kg /fagyasztott/ eper, 10 dkg porcukor, 1 csomag zselatin.
A barna krémhez: 1 cs
A bevonáshoz 1/ liter Hulala tejszín
A díszítéshez: bármilyen friss gyümölcs..
*
Elkészítés:
Sütünk egy db 8 tojásos piskótát, hűlni hagyjuk.A levet engedett gyümölcshöz hozzáadjuk a 2dl vízben felmelegített zselatint, összekeverjük a kiengedett gyümölccsel, nylonnal bélelt, a piskóta méretével azonos nagyságú sütőbe öntjük, hűtőbe tesszük 3-4 órára.
A pudingport elkeverjük 1dl tejjel, állni hagyjuk 15 pecig, a maradék tejet felforraljuk, beleöntjük a tejes pudingot, jó keményre főzzük, hűtjük.
A margarint kikeverjük a porcukorral, majd a pudinggal alaposan összedolgozzuk.
A tejszínt felverjük keményre,/jó hideg legyen!/.
A piskótára rákenjük a barna krémet, ráborítjuk a zselét, levesszük a nylont róla, rákenjük a tejszínt, díszítjük