Hozzávalók:
1/2 kg gyümölcs eper-málna vegyesen
1 csomag babapiskóta
1 csomag zselatin
25 dkg cukor
1/2 liter tejszínhab
*
Elkészítés:
A gyümölcsöt lecukrozom, állni hagyom, amíg oldódik a cukor.
Egy edényt kibélelek nylonnal.
A zselatinhoz 2dl vizet melegítek, beleszórom a zselatint, nem forralom, csak melegítem.
A lecukrozott gyümölcs levével, kb 1/2 dl-rel hűtöm, majd a gyümölcshöz keverem, belemerem a bélelt edénybe, ráteszem a babapiskótát.
Hűtőben dermedni hagyom.
Felverem a tejszínt.A kész gyümölcszselét tálcára borítom, leveszem a nylont, ráteszem a tejszínt, díszítem. A maradékból kis formákban készítem az unokakényeztetőt.