Hozzávalók:
4 tojás
4 ek. cukor
3 ek. liszt
1 tojás
4 csapott ek. liszt
2 ek. kakaópor
4 dl tej
5 ek. cukor
25 dkg eper
15 dkg eperdzsem
tejszínhab
*
Elkészítés:
A tojásokból a szokásos módon piskótát sütök egy kerek tortaformában. Én egyben verem fel az egész tojásokat, amíg kemény hab lesz, majd óvatosan beleforgatom a lisztet, előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten kb. 20 perc alatt megsül. A piskótát a formában hagyom kihűlni.
A tojásból, cukorból, lisztből, kakaóporból, tejből pudingot főzök, ráöntöm a kihűlt piskótára. Az epreket félbevágom és a pudingra rakom.
Amikor kihűlt a puding befedem az epreket az eperdzsemmel.
Tálaláskor tejszínhabot nyomok a tortára.