Hozzávalók:
narancs, banán, szilva, barack, meggykompót, ananászkompót, kiwi, alma, feketeribizliszörp, fahéj, rumeszenc, vaniliáscukor, 1/2 l tej, 3 kanál cukor, 1 tasak tejszín ízű pudingpor, tejszínhab.
*
Elkészítés:
A tejet odatesszük főni, a pudingport elkeverjük 3 kanál cukorral, 4 kanál tejjel és a többi tejhez adjuk, miután besűrűsödött, kiöntjük tálkákba és hagyjuk hűlni. A gyümölcsöket megtisztítjuk, meghámozzuk, felvágjuk kissebb darabokra, majd összekeverjük a vaniliáscukorral, fahéjjal, feketeribizliszörppel, rumeszenccel és a kompótok levével. Mikor a puding kihűlt, megdermedt, ráhalmozunk a gyümölcssalátából és a tetejére tejszínhabot nyomunk.
				
															

