Hozzávalók:
Piskótához:
6 tojás
6 ek cukor
6 ek liszt
Krémhez:
3 cs vaníliás pudingpor
7,5 dl tej
Tetejére:
gyümölcsök ízlés szerint (én mangóval és meggyel készítettem)
5 zacskó piros zselatinpor
1 l tej
kevés kristálycukor
*
Elkészítés:
A tojásokból és a többi hozzávalóból a szokásos módon közepes méretű piskótát sütünk. A krémhez a fejben felfőzzük a pudingporokat ízlés szerinti mennyiségű cukorral. Még melegen rákenjük a pudingot a piskótára. A zselatint feloldjuk a vízben kevés cukorral, majd alacsony lángon felolvasztjuk. Közben ha befőttet használunk lecsepegtetjük és kirakjuk vele a piskótát. Ha a zselatin már kezd dermedni akkor szép egyenletesen rásimítjuk a sütire és hagyjuk teljesen megdermedni. Kicsit hagyjuk még állni és lehet tálalni.
Jó étvágyat hozzá!