Hozzávalók:
2 szem alma
1 nagy őszi barack
2 szem sárga barack
2 közepes sárga répa
1 banán
4 szegfűszeg
csípet fahhély
pici só
10 dkg cukor
2 dl tej
fél dl tejszin
fl cs vanílliás cukor.
*
Elkészítés:
Minden gyümölcsöt meg tisztítunk, és darabolva egy tálba tesszük, és az egy szem banánt ne daraboljuk össze, egy 3 literes lábasban főzni fel tesszük, bő folyadékban, és picit sózzuk, és cukrozzuk, amikor tíz percig csendben főztük, ekkor a obot géppel pépé dolgozzuk a gyümölcsünket, és főzzük tovább, a pudinhoz hozzá keverjük fokozatosan atejet, és csomómentesen hozzá keverjük a levesünkhöz, pár percig forrásban tartjuk, és kicsi tejsznnel még be keverjük, a gázt el zárjuk a levesünk alat, és a banánt fel karikázva hozzá adjuk, amikor ki hült fogyasztásra kész, jó étvágyat kívánok!