Hozzávalók:
3 tojás
4 evőkanál cukor
2 Olaj
1 10% ecet
5 liszt
1/2 csg sütőpor
1 csg Zselatin (elkészítve)
1 csg pudingpor (vanilliás vagy tejszinízű elkészítve)
Gyümölcs (tetszés szerint)
*
Elkészítés:
A tojásokat a cukorral, az ecettel és az olajjal habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és alaposan összekeverjük!
Margarinozott, lisztezett tortaformába öntjük, és közepes sütőben megsütjük.
Az elkészített pudingot ráöntjük, elsimítjuk, majd megszórjuk a gyümölcsökkel.
Elkészítjük a zselatint, és egyenletesen elosztva ráöntjük.
Hideg helyre tesszük 1-2 órára!
Tálalásnál tejszinhabbal díszíthetjük!
Jó étvágyat kívánok!