Hozzávalók:
Hozzávalók:
20 ek cukor
1 kg kimagozott meggy vagy cseresznye
1 tk őrölt fahéj
20 ek búzadara
1 l tej
2 cs vaníliás pudingpor
a pudinghoz tetszőlegesen cukor
2 dl tejszín
*
Elkészítés:
Elkészítése:
A kimagozott gyümölcsöket egy liter vízben a cukorral feltesszük főni és kb 5-10 percig főzzük. A pudingot a cukorral leírásnak megfelelően elkészítjük.A gyümölcsös lébe kanalanként hozzáadjuk a búzadarát és amíg megfő folyamatosan kevergetjük. Az így keletkezett gyümölcsös masszát vizezett tepsibe kanalazzuk és óvatosan rásimítjuk a pudingot. Hagyjuk egészen kihűlni,majd hűtőben 2-3 órát állni hagyjuk.A tésztát nagyobb kockákra szeleteljük és tejszínhabbal tálaljuk.