Hozzávalók:
1-2 liter víz
1 üveg szilvabefőtt (levével együtt a befőttek)
1 kis üveg cseresznyebefőtt
1 kis üveg meggybefőtt
1 kis üveg körtebefőtt
1 kis üveg nektarin befőtt (ezeket én rakom el nyáron kicsi üvegekbe)
2-3 szem alma, kis vékony szeletekre vágva
1-2 banán, szeletekre vágva
1 karika citrom (én héja nélkül teszem bele)
1 rúd fahéj
1 teáskanál őrölt fahéj
cukor, vagy édesítő szer, ízlés szerint, pár szem szegfűszeg
3 dl OKÉ tejszín
½ csomag puncs puding (főzős)
1 gyümölcsös joghurt
*
Elkészítés:
Fentieket felteszem főni, kb.
3/4 óra múlva a tejszínben elkeverem a pudingport és a joghurtot, majd hígítom a levessel, és bele keverem, egyet forr, és már kész is.
Teljesen kihűtöm és utána fogyasztom!


