Hozzávalók:
Tészta: porcukor 10dkg,liga 20dkg,liszt 30dkg,pici sütöpor,
Krém: ráma 1kocka,porcukor 0,25dkg,eper puding 2 cs,tej 0,5l,
Tetejére: izlés szerint gyümölcs én 3félét szoktam,és a gyümölcsre torta zselatin 1cs.
*
Elkészítés:
A tészta alapanyagait öszegyúrjuk,majd kosárformákba nyomkodjuk és 180 fokos sűtöben kisütjük melegen kiverjük a kosárka formábol.
Krém:a pudingot a tejel megfözük és kihülésig félre rakjuk ezalat a rámát kifehéritjük hozá adjuk a porcukrot ha kihült a puding öszekeverjük a 2krémet,és belekenjük a kosárkába,majd ha készen van gyümölcsöket teszünk a tetejére és zselatinal megkenjük.Jó étvágyat hozzá!