Hozzávalók:
30 dkg pizza liszt
1 cs szárított élesztő
2,5 dl víz
só
szőlőmagolaj
A feltéthez:
1 pár Gyulai kolbász
Gyulai sonka
paprika
paradicsom
reszelt sajt
sűrített paradicsom/tetchup
bazsalikom
oregánó
*
Elkészítés:
A tészta hozzávalóból robotgép segítségével rugalmas tésztát készítünk.
Langyos helyen duplájára kelesztjük.
A tésztát tepsi nagyságúra nyújtjuk, majd előmelegített sütőben kb 10 perc alatt elősütjük, kivesszük a sütőből, megkenjük a paradicsomszósszal, amit a fűszerekkel ízesítettünk.
Ízlés szerinti feltétet teszünk rá, én kockára vágott sonkával, karikára szelt kolbásszal, és paradicsommal, paprikával gazdagítottam.
A tetejér reszelt sajtot szórunk.
Többet is elbírt volna.
.
.
.