Gyros- shuarma hus pacolasa

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

evi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 kg kicsontozott pulyka felsocomb , 10-12 ek olaj , 3 pupozott ek gyros – shuarma fuszerkeverek , 1-2 csipet orolt bors , 1 tk so , 2 csipet orolt hel fuszer

*

Elkészítés:

A kicsontozott husokat megtisztitjuk,leszedjuk a boret ,majd vekonyabb csokokra vagjuk.Magasabb falu serpenyobe teszem a csikokra vagott hust , majd hozzaadom az olajat , a gyros- shuarma kevereket , sozom,borsozom,es az orolt hellel izesitem.A fuszereket jol belemasszirozom a husba , kb 1/2 -1 orat hagyom allni . Kozepes langon kb 15-20 percig lefedve parolom ,majd kislangon parolom addig mig megpuhul.Fedot leveve pirosra sutom.Pitaval es salataval talalom