Hozzávalók:
4 csomag kész mézes-lap
3 konzerv surített édesített tej a Lidl-bol
2 vaj / 2×250 dg/
2 pudingpor /ha van karamellás/
1/2 liter tej
díszítéshez cukorka, esetleg durvára vágott dió, stb.
*
Elkészítés:
Elozo nap megfozzuk a surített tejkonzerveket, lassú tuzon három óra hosszat.
A tejbol és pudingporbol suru pudingot fozunk, kihutjuk.
A karamellizált tejeket, a vajat és a pudingot jól kikeverjuk és megtoltjuk vele a lapokat.
Mindig két-két lapot szorosan egymás mellé teszunk, megkenjuk oket, majd újra két lapot helyezunk rá. A végén egy kocka alakú tortát kapunk.
Díszíteni én sajnos nem nagyon tudok, úgyhogy ezt Rátok bíznám:))))
Egy jó tanács: egy egész éjjel hagyjuk szobahomérsékleten megpuhulni – semmi esetre sem tegyuk a hutobe, mert megkeményedik a toltelék és nem puhul meg!!!!!! Sajnos, én már jártam így, én sem tudtam.
Én nem édesítettem a krémet, elég édes volt a karamelltol.