Hozzávalók:
2 cs 20dkg háztartási keksz
Kakaós krém: 500 ml
fél tábla étcsoki ,
Vanílíás- dióskrém: 500 ml
Tetejére: 100 g
*
Elkészítés:
A keksszel kirakjuk egy tepsi vagy egy tálca alját.
Elkészítjük az első krémet, a kakaósat úgy, hogy minden hozzávalót összekeverünk és felfőzzük, ameddig pudingszerű lesz. Forrón ráöntjük óvatosan a kekszekre és elsimítjuk rajtuk. Mindjárt rá is rakosgatjuk a következő réteg kekszet.
Ezután megcsináljuk a következő krémet, addig a keksz beleköt a kakaós krémbe és már nem fog elcsúszni.
Ezután készítjük el a vaníliás krémet úgy, hogy mindent összekavarunk és pudingszerűvé főzzük. Forrón ráöntjük a kekszekre és elsimítjuk,kárakosgatjuk a következő sor kekszet,erre megint kakaós krém kerül,tetejére egy sor keksz. A kekszet bevonjuk tortabevonóval. Másnapra nagyon jól összepuhul,és igazán finom lesz