Gulyásleves sertéshúsból

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Dzsédzsé

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

80

Nehézség

Könnyű

Gulyásleves sertéshúsból

Gulyásleves sertéshúsból

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Pörkölthöz:
60dkg sertéslapocka
2fej vöröshagyma
2paprika
2paradicsom
2gerezd fokhagym
étolaj
őröltpaprika
őröltbors

1ek liszt
3szál sárgarépa
3szál petrezselyemgyökér
50dkg burgonya
babérlevél
őrölt kömény
Galuskához: 1 egész

*

Elkészítés:

A húst felkockázzuk,és pörköltet főzünk belőle.
Amikor már puha a hús a liszttel besűrítjük,állandó keverés mellett apránként hozzászórva,hogy ne legyen csomós.
Hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket,és vízzel felengedjük,felforraljuk,sózzuk,fűszerezzük.Mikor már a zöldségek félig megpuhultak belemehet a kockára aprított burgonya is.
A tojásból,lisztből keményebb galuskatésztát keverünk,és kanállal beleszaggatjuk a levesbe,puhára főzzük.
( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Gulyásleves sertéshúsból