Hozzávalók:
Hozzávalók: 1000 g
1 db. tojás kevés liszt a galuskához
*
Elkészítés:
Elkészítés.A hámozott apró kockákra vágott krumplit enyhés sós vízbe felteszem főzni,vigyázok, mert a darált paprika sós. Közben a hagymát felkockázom, a zsiradékon megpárolom.Bele teszem az apró kockákra vágott húst, és félpuhára sütöm,többször kevergetve. Hozzáadom a darált paprikát, kicsit sütöm avval is,maj kevés vizzel felengedem.Ha elfőtte a levét rászórok az őrőlt peros paprikából is,össze keverem és annyi vizet teszek rá,hogy ellepje. Fedő alatt puhára főzöm, majd a megfőtt krumpihoz öntöm. Össze forralom, beleteszem az egy tojással és kevés liszttel készített galuskát, kicsit főzöm, hogy a tészta puha legyen..

