Gulyásleves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

45

Nehézség

Könnyű

Gulyásleves

Recept leírás:

Hozzávalók:

A gulyáslevest kétféleképp készítettem, a család burgonyával ette én pedig burgonya helyett karalábéval, azzal helyettesítettem paleoban.
30 dkg sertéslapocka,vagy comb felkockázva
1 fej vöröshagyma felkockázva
1 paprika apró kockára vágva
só, bors, tört paprika
gulyáskrém
babérlevél
2-3 sárgarépa negyedelve
2-3 zöldség negyedelve
burgonya 3-4 db kockára vágva
1 karalábé kockára vágva

*

Elkészítés:

A húst megtisztítom és felkockázom. A vöröshagymát megpucolom és kevés zsíradékon megpirítom, hozzáadom a kockára vágott paprikát, együtt pirítom. Mikor üveges a hagyma, só, tört pirospaprika, összekeverem és kevés levet öntök hozzá, beleteszem a húst, majd egy kevés babérlevelet, borst, picit főzöm. Mikor félig megfőtt a hús, kb. fél óra, akkor hozzáadom a felnegyedelt répát és zöldséget, kockára vágott karalábét. Főzöm, megkóstolom és ízesítem még, amit kíván, kevés gulyáskrémet nyomok bele (elmaradhat), aztán mikor már háromnegyedig megfőtt a hús és félig a zöldség, beleteszem a burgonyát, amit kokcára vágtam. Készre főzöm. Én karalábét ettem burgonya helyett, paleo.

Gulyásleves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Gulyásleves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!