Grízgaluska *

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Krisztina

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

0

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Grízgaluska *

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 egész tojás
Csipet só
1 teáskanál olaj vagy olvasztott zsír
Petrezselyem zöld

*

Elkészítés:

A lehető legegyszerűbben csinálom. Felütök egy tojást, töltök hozzá egy tojássárgányi olajat, megsózom és villával felverem.Tehetünk bele apróra vágott petrezselyem zöldjét. Öntök hozzá grízt és összekeverem. Addig pótlom a grízt, amíg felkevert tejföl állagú lesz. Legfeljebb pár percig pihetetem, ha még nem elég puhák a zöldségek. Mokkáskanállal szaggatom a levesbe, ami persze nem zubogva fő, inkább csak gyöngyözik. Az nem baj, ha mindez egy fél órával a tálalás előtt történik. A leves nem hűl ki addigra, ha pedig mégis, hát nem ügy melegíteni egy kicsit. Jócskán megnőnek, és ha marad estére, még tovább is dagadnak.

Grízgaluska *

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Grízgaluska *

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!