Hozzávalók:
50 dkg pulykamell
Só
Durvára darált bors
Oregano
Rozmaring apróra vágva
Pirospaprika
Suteshez: olaj
Köret: saláta
Pita-zsömle
Csicseriborsokrem ( humusz)
Tetejére: tehini
Saláta: fodros saláta
Hagyma
Paprika
Paradicsom
*
Elkészítés:
A pulykamellet szeleteljuk fel és a fűszerekkel szórjuk meg.Racsozott alju ,olajjal kikent serpenyőben vagy grillen süssük készre. Ha megsult vágjuk csíkokra .Csicseriborsokremmel megkent pitaba vagy zsomlebe tegyünk salátát és a grillezett huscsikokat. Tetejét locsoljuk meg Tehini öntettel. Salata: a hozzávalókat vágjuk apróra. Izesithetjuk: só,bors,olívaolaj,citromle. Ízesítésű nélkül is finom a pitaba teve mivel a hús fűszeres.