Grillezett csirkeszárnyak curry ízben

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

20 db csirkeszárny
só, őrölt bors
mustár
curry fűszerkeverék
kevés étolaj a pácoláshoz

*

Elkészítés:

A szárnyakat tanácsos előző nap bepácolni, mert úgy jobban magába issza a fűszereket.
A bepácolt szárnyakat marokra fogjuk úgy, hogy az kiegyenesedjen.
Alulról bambuszpálcát szúrunk bele, ami miatt a sütés során is megtartja formáját, könnyen kezelhető lesz a grillrácson, valamint látványos, könnyen fogyasztható végeredményhez jutunk.
Grillrácson vagy tárcsán megsütjük.