Hozzávalók:
30-40 dkg csirkemáj
1 db padlizsán
1 db zsenge cukkini
20 dkg gomba
1-2 db Kaliforniai paprika
tej
majoranna, só
grill zöldség fűszersó
*
Elkészítés:
A grillezést megelőző este a csirkemájat megtisztítjuk, majd tejjel felöntjük (nem sózzuk!), hogy ellepje.
Másnap a tejből kiemelve a csirkemájakat (jól lecsöpögtetjük) grill tárcsán pár perc alatt megsütjük (majorannával megszórhatjuk).
Sütés után enyhén sózzuk meg. Nagyon finom, porhanyós lesz a májacska a tejtől!
A zöldségeket a gillezés előtt közvetlenül megtisztítjuk, felszeleteljük, és grill zöldség fűszersóval meghintjük.
A zöldségeket a májacskák mellett süthetjük, hogy a köret is elkészüljön hozzá.