Grill csirkeszárny és felsőcombok

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

Ezt a grillezést a tanyán végeztük grillrácson, remélem a fotók jók lettek telefonról.
8 db felsőcomb (csirke)
10-12 db csirkeszárny
mézes-mustáros gyors pác
fokhagymás gyors pác
oliva, vagy étolaj

*

Elkészítés:

A húst megtisztítom és elkészítem a grill páclét. Az egyik mézes-mustáros ez a kedvencünk, a másik pedig fokhagymás. Csak 20 perc is elegendő a pácban, de mi kb. 1 órát hagytuk.
A húsokat beforgatom a pácba és grilltálcára helyezem és hagyom pihenni. Közben meggyújtom a grillsütő alatt a tűzet.
Elkezdem sütni a húsokat és ha jó ropogósra sűlt akkor kész, savanyúsággal és kenyérrel fogyasztható.

Grill csirkeszárny és felsőcombok