Hozzávalók:
6 ek méz
1 l tej
1 kk orolt fahéj
3 db szegfuszeg
frissen reszelt szerecsendió
*
Elkészítés:
A tejet felfozzuk és osszekeverjuk a hozzávalókkal. Ha kedvunk tartja, enyhén habosíthatjuk mixerrel.
(Eredeti forrás: bien.hu)
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
2
5
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
6 ek méz
1 l tej
1 kk orolt fahéj
3 db szegfuszeg
frissen reszelt szerecsendió
*
Elkészítés:
A tejet felfozzuk és osszekeverjuk a hozzávalókkal. Ha kedvunk tartja, enyhén habosíthatjuk mixerrel.
(Eredeti forrás: bien.hu)
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A tél hajlamos arra, hogy szürkének tűnjön: rövidebb nappalok, hideg levegő, kevesebb friss gyümölcs és zöldség. A konyhában mégis egészen

A tél beköszöntével a konyha valahogy ösztönösen a melegebb, selymesebb, megnyugtatóbb ízek felé fordul. Ilyenkor kerül elő gyakrabban a méz

A hagyma az egyik legősibb, legmegbízhatóbb társa a téli konyhának. Olyan alapanyag, amelyet sokszor észre sem veszünk, pedig szinte minden