Hozzávalók:
6 ek méz
1 l tej
1 kk orolt fahéj
3 db szegfuszeg
frissen reszelt szerecsendió
*
Elkészítés:
A tejet felfozzuk és osszekeverjuk a hozzávalókkal. Ha kedvunk tartja, enyhén habosíthatjuk mixerrel.
(Eredeti forrás: bien.hu)
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
2
5
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
6 ek méz
1 l tej
1 kk orolt fahéj
3 db szegfuszeg
frissen reszelt szerecsendió
*
Elkészítés:
A tejet felfozzuk és osszekeverjuk a hozzávalókkal. Ha kedvunk tartja, enyhén habosíthatjuk mixerrel.
(Eredeti forrás: bien.hu)
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ahogy a tél megérkezik, a konyha varázsa is átalakul. A hűtőből előkerülő friss zöldségek és könnyedebb fogások helyét átveszik a

Mi teszi igazán tökéletessé a halászlét? A halászlevet nálunk, magyaroknál különleges helyet foglal el a gasztronómiai panteonban. Nem egyszerűen levesről

Amikor lecseng a téli ünnepkör, szinte minden konyhában előkerül a téma: mi legyen a rengeteg csokoládéval, amit összegyűjtöttünk? A gyerekek