Hozzávalók:
6 ek méz
1 l tej
1 kk orolt fahéj
3 db szegfuszeg
frissen reszelt szerecsendió
*
Elkészítés:
A tejet felfozzuk és osszekeverjuk a hozzávalókkal. Ha kedvunk tartja, enyhén habosíthatjuk mixerrel.
(Eredeti forrás: bien.hu)
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
2
5
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
6 ek méz
1 l tej
1 kk orolt fahéj
3 db szegfuszeg
frissen reszelt szerecsendió
*
Elkészítés:
A tejet felfozzuk és osszekeverjuk a hozzávalókkal. Ha kedvunk tartja, enyhén habosíthatjuk mixerrel.
(Eredeti forrás: bien.hu)
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Az alaplé a konyha láthatatlan hőse. Nem kerül a tányér közepére, nem díszíti a fotókat — de nélküle a legtöbb

A pác olyan a konyhában, mint egy jó könyv a vasárnap délutánban: idő kell hozzá, de a végén minden falat

Ha hallottad már a „konfitált kacsa” kifejezést, de nem voltál benne biztos, mit is jelent pontosan, vagy ha már ettél