Hozzávalók:
6 ek méz
1 l tej
1 kk orolt fahéj
3 db szegfuszeg
frissen reszelt szerecsendió
*
Elkészítés:
A tejet felfozzuk és osszekeverjuk a hozzávalókkal. Ha kedvunk tartja, enyhén habosíthatjuk mixerrel.
(Eredeti forrás: bien.hu)
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
2
5
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
6 ek méz
1 l tej
1 kk orolt fahéj
3 db szegfuszeg
frissen reszelt szerecsendió
*
Elkészítés:
A tejet felfozzuk és osszekeverjuk a hozzávalókkal. Ha kedvunk tartja, enyhén habosíthatjuk mixerrel.
(Eredeti forrás: bien.hu)
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
A rebarbara sokunk emlékeiben kompótként vagy lekvárként él – fanyar, piros szálak, amiket vagy imádtunk, vagy messzire kerültünk gyerekként. De
Ahogy megérkezik a tavasz, a piac is újraéled: harsogó zöldek, ropogós gyökerek, illatos fűszerek – végre elbúcsúzhatunk a nehéz téli
Gondoltad volna, hogy a kedvenc reggeli joghurtod, a koreai kimchi vagy a savanyú káposzta nemcsak finom, hanem élő, lélegző miniuniverzum?