Hozzávalók:
1 nagyobb vagy 2 kissebb padlizsan Hagyma apróra vagva 1-2 gerezd zúzott fokhagyma So,bors,őrölt kömény izles szerint 1 tojas, Liszt, Vegeta ( elhagyható) Apróra vágott petrezselyem izles szerint Suteshez: olaj Talalashoz: tejföl Reszeltsajt
*
Elkészítés:
A padlizsánt csomagoljuk alufoliaba es grillen süssük puhára,vagy a sutobe teve 230 fokon süssük készre kb 70-90 perc alatt.Mikor elkészült a padlizsan pucoljuk meg óvatosan,nehogy megegessuk a kezünket.Vagjuk pépesre egy éles késsel es tegyük egy nagyobb tálba.Izesitsuk: adjuk hozza a többi hozzávalót, es annyi lisztet amennyit a masszánk felvesz,hogy ne legyen folyós.Keverjuk jol össze,majd kevés forró olajban süssük pirosra mindkét oldalát.Talalasnal tejföllel es reszeltsajttal kínáljuk,de magában is izletes