Göngyölt töltött karaj rántva

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Csildi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

15

Nehézség

Haladó

Göngyölt töltött karaj rántva

Göngyölt töltött karaj rántva

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Hozzávalók:
személyenként 2 szelet (kb. 20 dkg) sertéskaraj nálam 8 szelet
3 nagyobb gomba
4 szelet császár szalonna
5dkg füstölt kolbász
2 nyomat kechap
2 nyomat mustár
liszt
2 tojás
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez

*

Elkészítés:

Elkészítés:
A császár szalonnát a füstölt kolbászt apró kockára vágom a gombát picit olajon apróra vágva dinsztelem,hozzáadom a kolbász és szalonna darabkákat .Beleteszem a ketchapot ami nálam házi készítésű ,a mustárt és jól összekeverem .Kicsit  krémes elegyet kapunk .A 8 szelet karajt kiklopfolom, sózom. Mindegyik karajba 2 evőkanállal teszek a töltelékből és gondosan feltekerem. Lisztben, tojásban, morzsában megforgatom és ezután tűzöm össze hústűvel hogy a sütés során ne essen szét.Majd forró  olajban de lassan sütöm hogy jól átsüljön. Tálaláskor  természetesen a hústűt kiveszem előtte. Köret lehet bármi rizs, hagymás krumpli vagy párolt zöldség.
Most krumpli pürével tálaltam .
Nagyon finom ,jó étvágyat hozzá.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Göngyölt töltött karaj rántva