Hozzávalók:
½ kg Hal filé
15 dkg sárgarépa
1-2 zöld paprika
2-3 paradicsom
1 csokor petrezselyem
Pici só
1 tk őrölt bors
pici olaj a kenéshez
pici vaj
*
Elkészítés:
1. A sárgarépát felkarikázzuk, a paprikákat nagyobb kockára vágjuk. A paradicsomokat pici szeletekre vágjuk.
2. fóliát tépünk és a belsejét megkenjük étolajjal.
3. A halakat elfelezzük. Minden fóliára egyet teszünk, megsózzuk, enyhén megborsozzuk.
4. Vékony szelet vajat fektetünk rá. Erre jönnek a répa karikák, a paprika és a szelet paradicsom.
5. A tetejére rátesszük a petrezselyem zöldjét .
6. Az így megpakolt halat felgöngyöljük és a fóliát lezárjuk.
7. Forró sütőben 20-30 percig sütjük
8. Köretként rizst ajánlok és saláta öntetet vagy párolt zöldségeket.
Tipp :Persze lehet turbózni még fokhagymával vagy egy kis házi kolbászt is lehet bele csempészni.