Göngyölt és rántott pulykamell

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Marcsi64

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Könnyű

Göngyölt és rántott pulykamell

Recept leírás:

Hozzávalók:

2 x 4 nagy szelet pulykamell
4 szelet füstölt tarja
Medve Mesterfogás – Natúr alapkrém

bors
házi ételízesítő
3 tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj

*

Elkészítés:

A pulyka mellett kiklopfoljuk, sózzuk, és egy órát hagyjuk állni.
A szeleteket megkenjük a Medve Mesterfogással, rátesszük a füstölt tarját és feltekerjük. Fogvájóval megtűzzük, hogy ne essen szét.
A tojásokat felverjük, amibe frissen őrölt borsot és a házi ételízesítőt teszünk.
Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, a göngyölt és a szelet húsokat panírozzuk.
Egy tepsibe beletesszük a Szilikon Sütőlapot és rárakjuk a felgöngyölt, panírozott tekercseket.
Mellé rakjuk a sima panírozott pulykamelleket is.
A panírozott húsokat megkenjük olajjal és 170 fokon megsütjük.
Elkészítésénél használt Tupperware termékek:
Mesterszakács Húsklopfoló
Só/Bors Őrlő
Új Hullám Tányérok
TW Kenőecset
Szilikon Sütőlap
4l-es Ovális Tálalómester

Göngyölt és rántott pulykamell

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Göngyölt és rántott pulykamell

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!