Hozzávalók:
2 x 4 nagy szelet pulykamell
4 szelet füstölt tarja
Medve Mesterfogás – Natúr alapkrém
só
bors
házi ételízesítő
3 tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj
*
Elkészítés:
A pulyka mellett kiklopfoljuk, sózzuk, és egy órát hagyjuk állni.
A szeleteket megkenjük a Medve Mesterfogással, rátesszük a füstölt tarját és feltekerjük. Fogvájóval megtűzzük, hogy ne essen szét.
A tojásokat felverjük, amibe frissen őrölt borsot és a házi ételízesítőt teszünk.
Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, a göngyölt és a szelet húsokat panírozzuk.
Egy tepsibe beletesszük a Szilikon Sütőlapot és rárakjuk a felgöngyölt, panírozott tekercseket.
Mellé rakjuk a sima panírozott pulykamelleket is.
A panírozott húsokat megkenjük olajjal és 170 fokon megsütjük.
Elkészítésénél használt Tupperware termékek:
Mesterszakács Húsklopfoló
Só/Bors Őrlő
Új Hullám Tányérok
TW Kenőecset
Szilikon Sütőlap
4l-es Ovális Tálalómester